banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbolda Sıra Süper Kupa’da..! Kadınlar Süper Kupası Demir İçin Oynanacak..!
banner98

Yaşama Sporla Bağlan Hentbol Büyükler Ligi’nin başlamasına az bir süre kala Süper Kupa sahiplerini buluyor.

Erkeklerde 5 Mart Salı, kadınlarda da 7 Mart Perşembe günü oynanacak olan Süper Kupa maçları için geri sayım başladı. Süper Kupa karşılaşmaları iki farklı tarihin dışında iki farklı salonda oynanacak.

DAÜ-UKÜ

5 Mart Salı günü DAÜ ile UKÜ Süper Kupa için saat 18.00’de UKÜ Arena’da karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz yıl DAÜ bu kupayı müzesine götürürken bu yıl da kupayı kazanmayı hedefliyor. UKÜ ise bu sezen oynadığı KTSYD ve Derviş Mişon Kupası finallerinde Gençlik Gücü’ne uzatmalarda kaybederken sezona Süper Kupa ile başlamak istiyor.

DAÜ-YDÜ

Kadınlar Süper Kupa maçı 7 Mart Perşembe günü saat 18.00’de Yakın Doğu Üniversitesi RA 25 Salonu’nda oynanacak. Geçtiğimiz yıl DAÜ’yü mağlup ederek Süper Kupa’yı müzesine götüren YDÜ ayni başarıyı tekrarlamak istiyor. DAÜ ise geçtiğimiz yıl kaybedilen kupayı kazanma amacında.

KADINLAR MİNİK DEMİR İÇİN OYNAYACAK

KKTC Hentbol Federasyonu, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu İşbirliğinde gerçekleştirilecek olan Kadınlar Süper Kupa maçının biletleri yarın (1 Mart Cuma) satışa çıkarılıyor. DAÜ DİGEM-YDÜ büyük bayan takımları arasında oynanacak olan maçın biletlerinden elde edilecek gelir lösemi teşhisi konan Yenicami Akademi sporcusu Demir Müezzinler’in tedavisi için bağışlanacak.

Minik Demir’in ailesinden ve Kaymakamlık’tan gerekli izni alan Hentbol Federasyonu yönetimi, Kaymakamlık’ın 7 Mart Perşembe günü oynanacak DAÜ DİGEM-YDÜ büyük bayanları Süper Kupa final maçı gelirlerinin bağışlanmasına izin vermesi sonrası biletleri basıma yolladı ve bilet satışına yarın başlayacak.

RA25 Spor Salonu’nda oynanacak Hentbol Kadınlar Süper Kupa final maçının biletleri 10 TL’ye satılacak ve elde edilecek tüm geliri lösemi teşhisi konan Yenicami Akademisi futbolcusu Demir Müezzinler’in tedavisi için belirlenen banka hesaplarına kesintisiz olarak aktarılacak.

Toplam 3 bin adet basılan biletlerin satışına federasyon yetkilileri yarından (1 Mart Cuma) itibaren başlayacak ve maç günü de salon kapısından satış işlemine devam edilecek.

(Cemil GARİP)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75