banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbolda Meydan Kavgası..!
banner98




Karşılaşmanın ilk yarısı büyük çekişme içerisinde geçti. Her iki takımın da birbirine üstünlük kuramadığı bu devre 15-15 eşitlikle tamamlandı.


Karşılaşmanın ikinci yarısına DAÜ daha atak başladı ve oyunun henüz ilk 5 dakikasında 3 gollü farkı yakaladı. KKTC FB’nin rakibini yakalama çabaları sonuç vermeyince oyun da giderek sertleşti. Girdikleri bir pozisyon sonrası sinirlenen Ahmet Ermez DAÜ oyuncusu Andrii’yi iterek yere düşürünce oyun alanı bir anda elektriklendi. Olaylar fazla büyümeden yatıştırıldı ve yaptığı hareketten dolayı KKTC FB’den Ahmet kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Andrii de 2 dakika cezasıyla cezalandırıldı. Bu olaylardan yaklaşık bir 7-8 dakika sonra yine Andrii ani bir hücumda rakibi tarafından çelmeyle yere indirilince Andrii de topu rakibine savurdu ve oyun alanı bir anda karıştı. Yöneticiler ve duyarlı oyuncular tarafından olaylar yatıştırılınca bu kez KKTC FB’den Hüseyin ve DAÜ’den de Andrii kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.


Maçın geriye kalan bölümünde oyundan iyice kopan KKTC FB takımı kalesinde üst üste goller gördü ve DAÜ maçı 34-24 kazanarak kendi sahasında oynayacağı ikinci maç için büyük avantaj sağlamış oldu.

Bugün toplanacak olan federasyon yönetimi videoya da çekilen maçın görüntülerini izleyip verilecek cezalarla ilgili kararını açıklayacak.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75