banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Emre Kaplan Ve Ege Erülkü Nefes Kesen Nefes Nefese Şampiyonluk Yarışı.. Beşiktaşta Fernando Santos ile Yollar Ayrıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbolda KTSYD Kupası Zamanı..!
banner98

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hentbol KTSYD Kupası büyük erkek ve kadınlar arasında gerçekleşecek. Haspolat’taki CIU Arena’da gerçekleşecek Hentbol KTSYD Kupası 18 Ocak’ta oynanacak final maçları ile tamamlanacak. Bugün (13 Ocak Pazartesi) kadınlar maçları ile başlayacak olan turnuvada ilk gün 2 maç oynanacak. Yarın (14 Ocak Salı) ise erkeklerde tek maç oynanacak. KTSYD Kupası kadınlarda bugün oynanacak maçlarda galip gelenler finale yükselecek. Erkekler yarı final maçları ise Perşembe akşamı oynanacak.

“Avrupa’dan konuklar geliyor”

Geçtiğimiz hafta KTSYD merkez lokalinde yer alan kupa kura çekiminde Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan yaptığı konuşmada Spor Yazarları Derneği Kupası için yurt dışından önemli konukların adamıza geleceğini açıklamıştı.

KTSYD Hentbol Kupası maçlarını, Dünya’da hentbolun söz sahibi olduğu Avrupa Hentbol Federasyonu’ndan sonraki en büyük kurum olan Asya Hentbol Federasyonu’ndan konuklar izleyecek.

Maç programı şöyle:

BUGÜN (13 Ocak Pazartesi)

Kadınlar Yarı Final

Saat 18.00: YDÜ-Esentepe Efsane

Saat 19.45: UKÜ-DAÜ

YARIN 14 Ocak Salı

Erkekler Ön Eleme

Saat 19.00: YDÜ-MGA

16 Ocak Perşembe

Erkekler Yarı Final

Saat 18.00: GG- (YDÜ-MGA galibi)

Saat 19.45: UKÜ-Yükseliş

18 Ocak Cumartesi

FİNAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75