banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbolda Kaos mu?..!
banner98

Hentbol Yıldız Erkekler Ligi YDÜ ile Esentepe arasında bir ay önce oynanan maçta çıkan olaylar sonucu Ceza Kurulu kararları açıklanana kadar durdurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde Ceza Kurulu’nun kararları açıklamasının sonrasında federasyon yönetimi yaptığı duyuruda bugün maçlara kalındığı yerden devam edileceğini açıklamıştı.

Bugün ise Hentbol Federasyonu sosyal medya hesabından yapılan bir açıklamayla bu akşam oynanacak olan yıldız erkekler müsabakalarının ileriki bir tarihe ertelendiği ve maçların gün ve saatlerinin daha sonra yönetim kurulu tarafından duyurulacağı açıklandı.

Maçların ertelenme sebebi açıklanmazken, Perşembe gün oynanacak yıldız erkekler ve Cuma gün oynanacak yıldız kızlar final maçlarının oynanıp oynanmayacağı konusunda da herhangi bir bilgi verilmedi.

Federasyon yönetiminin aldığı bu karar kulüp yöneticilerinde rahatsızlık yaratırken, hentbolda kaosa doğru mu gidiliyor sorusunu akıllara getirdi.

Ayrıca bugün oynanması gereken maçların ertelenme kararının resmi web sayfasından değil de sosyal medya hesabından duyurulması da kafaları karıştırdı.

(Cemil GARİP)

banner116
Anahtar Kelimeler:
Hentbolda Kaos Mu?..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75