banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20) Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol’da gözler Federasyon Kupasında ..!
banner98





Büyük erkekler ve büyük kadınlarda şampiyonların önceki gün belirlenmesinin ardından şimdi gözler sezonun son şampiyonlukları olan Büyükler Federasyon Kupası finallerine çevrildi.

 

KADINLARDA UKÜ-DAÜ

Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak gecenin ilk finali saat 18.00’de UKÜ ile DAÜ kadınları arasında başlayacak. Bu sezona Derviş Mişon Kupası ve Süper Kupa’yı kazanarak iyi bir başlangıç yapan DAÜ lig şampiyonluğunu YDÜ’ye kaptırırken, Federasyon Kupası’nın sahibi olmak istiyor. Bu önemli finalde DAÜ takımında cezalı durumda olan Ayşe Mullacuma forma giyemeyecek.

Yıldızlar ve gençler liginin bütün kupalarını toplayan UKÜ ise büyükler ligini dördüncü sırada tamamladı. Federasyon Kupası finaline gelirken YDÜ ve Esentepe gibi iki önemli rakibi saf dışı bırakan UKÜ Federasyon Kupası’nı kazanarak büyük kadınlar ligini de en azından bir şampiyonlukla tamamlamayı hedefliyor.

 

ERKEKLERDE KKTC FB-DAÜ

Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak gecenin ikinci finali KKTC FB ile DAÜ erkek takımları arasında oynanacak. Ligi şampiyon tamamlayan DAÜ sezona da Derviş Mişon Kupası’nı kazanarak başlamıştı. KKTC FB ile bu akşam oynanacak finalde de kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor.

Bu sezon lige katılan KKTC FB takımı ligi dördüncü sırada tamamlarken gözünü Federasyon Kupası’na dikti. İlk kez katıldığı ligde sezonu en azından bir kupayla kapamayı hedefleyen KKTC FB takımında cezalı durumda olan İbrahim Öksüzoğlulları bu önemli finalde forma giyemeyecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75