banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol Yıldızları Ödüllendirildi..!
banner98

Akıncı “çok güzel işler yaptınız”

Ödül töreninde sporcularla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Akıncı, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Hentbol Federasyonu’nun çok güzel bir projeye imza attığını ve sporun ne kadar yararlı bir araç olduğunun bir kere daha görüldüğünü kaydetti.

Sporun hem fiziksel bir aktivite olarak hem de sosyal sorumluluk alanı olarak kullanılabileceğini belirten Cumhurbaşkanı Akıncı, Hentbol Federasyonu’nun Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile birlikte düzenlediği, “Çocuk ve gençlerimizin geleceği için hentbolda bağımlılıkla mücadele yılı” temasıyla organize ettiği 2018-2019 Hentbol Ligi ve “Tut Elimi” projelerine imza atanları tebrik etti.

Hentbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası Müjdesi

Gecede ayrıca, Hentbol Federasyonu tarafından büyük kadınlar ve büyük erkekler kategorilerinde Cumhurbaşkanlığı Kupası organizasyonu düzenlenmesi talebine Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından olumlu yanıt verilerek her 2 kategoride Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın gelecek sezondan itibaren düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Tatar “herkesi kutluyorum”

Başbakan Ersin Tatar ise gecede yaptığı konuşmada ödül almaya hak kazanan tüm sporcuları kutlarken Tur Elimi projesi kapsamında birçok çocuğun spora kazandırıldığını bunun da büyük takdir topladığını belirterek emeği geçen herkesi kutladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75