banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! arenasporkolik Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol U20’ler Girne’de..!
banner98

KKTC Hentbol Federasyonu Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen 20 yaş altı hentbol liglerinde mücadele yarın (1 Ekim Salı) devam edecek.

Yaşama Sporla Bağlan U20 Ligi’nde yarın Girne’de iki maç oynanacak. Kızlarda Şahlanspor, YDÜ kızlarını, erkeklerde ise Esentepe Belediyesi Salon Sporları takımı YDÜ’yü konuk edecek.

Erkekler liginde iki maçı geride bırakan YDÜ kayıpsız lider durumda bulunuyor. İlk maçını kazanan Esentepe Belediyesi Salon Sporları erkekleri ise ikinci sırada.

Kızlar Ligi’nde ise ikide iki yapan UKÜ gençleri lider durumda bulunurken, ikinci sırada ise ilk maçında galip gelen Esentepe Efsane Yetenek Avcıları kızları var.

PROGRAM VE PUAN DURUMLARI ŞÖYLE:

1 Ekim Salı

Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu

Saat 18:00: Şahlanspor – YDÜ (U20 kızlar)

Saat 19:45: Esentepe Belediyesi S.S.-YDÜ (U20 erkekler)

banner116
Anahtar Kelimeler:
Hentbol U20ler Girnede
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75