banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

HENTBOL LİSELERDE HTL VE LTL ŞAMPİYON..!
banner98







 2016-2017 Ders Yılı programı çerçevesinde düzenlenen Liseli Gençler Hentbol birinciliği dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Liseli genç erkeklerde Lefkoşa Türk Lisesi (LTL), liseli genç kızlarda da Haydarpaşa Ticaret Lisesi (HTL) şampiyonluğa ulaşan okullarımız oldular.

UKÜ Arena’da oynanan Liseli genç erkekler finalinde rakibi Yakın Doğu Koleji’ni (YDK) zorlu bir karşılaşma sonrasında 24-23 yenen LTL adını şampiyonluğa yazdırdı. Liseli genç kızlar finalinde ise Yakın Doğu Koleji (YDK) karşısında 21-13’lük skorla rahat kazanan HTL 5’inci kez şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. LTL ve HTL ülkemizi Türkiye Liseli Gençler finallerinde temsil edecekler.

Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda oynanan üçüncülük karşılaşmalarında ise rakiplerini yenen erkeklerde HTL ve kızlarda Anafartalar Lisesi üçüncü oldular. Üçüncülük karşılaşmalarında liseli genç kızlarda Anafartalar Lisesi (AL), Lefkoşa Türk Lisesi’ni (LTL) 27-24, liseli genç erkeklerde ise Haydarpaşa Ticaret Lisesi (HTL) Namık Kemal Lisesi’ni (NKL) 17-13 mağlup ettiler.

Final karşılaşmaları sonunda UKÜ Arena’da düzenlenen ödül töreninde derecelere giren takımlara kupa ve madalyaları Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri tarafından verildi.

 

Genel Sıralama

Liseli Genç Kızlar

1.Haydarpaşa Ticaret Lisesi

2.Yakın Doğu Koleji

3.Anafartalar Lisesi

4.Lefkoşa Türk Lisesi

 

Liseli Genç Erkekler

1.Lefkoşa Türk Lisesi

2.Yakın Doğu Koleji

3.Haydarpaşa Ticaret Lisesi

4.Namık Kemal Lisesi

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75