banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol Erkeklerde Hedef KTSYD Finali..!
banner98



Hentbol büyük erkekler ve kadınlar arasında düzenlenen KTSYD Kupası’nda maçlar CIU Arena’da oynanıyor. Turnuvanın ilk gününde kadınlar maçları oynanmıştı ve UKÜ ile Esentepe Efsane kadınları finale yükselmişlerdi. İkinci gün maçında ise erkekler ön eleme mücadelesi verildi. YDÜ-MGA mücadelesinde kazanan YDÜ oldu.
YDÜ-MGA: 46-31
Hakemler: Ülviye Beşe, Ahmet Şendilli
YDÜ: Tolga, Mert Göksu, Hakan, Berkem, Arda Kahraman, Buğra, Çağay, Özgü, Arda Kansu, Ali Arda, Doğukan, Selami, Cemil, Murat, Serkan, Mert
MGA: Ataer Hakkı, İbrahim, Hakan, Hüseyin, Ahmet, Ömer, Hüseyin, Cemal, Berat, Bayram.
İlk devresi başa baş mücadeleye sahne olan mücadelede YDÜ son bölümde skor üstünlüğünü sağladı ve bunu maç sonuna taşıdı. Hentbol KTSYD Kupası erkekler ön eleme maçında MGA’yi 46-31 mağlup eden Yakın Doğu erkekleri yarı finale yükselirken maçın en skorer ismi MGA’dan 11 sayı ile Ömer Oklu oldu.
Hentbol KTSYD Kupasında final maçları 18 Ocak Cumartesi akşamı oynanacak. Kadınlar ardından erkeklerde de finale kalacak takımların belli olacağı yarı final maç programı şöyle:
16 OCAK PERŞEMBE
CIU Arena
Saat 18.00: GG-YDÜ
Saat 19.45: UKÜ-Yükseliş

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75