banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hentbol Devam Edecek..!
banner98

Önceki akşam bir radyo programına katılan Ayhan, son turnuvalarla ve 2021 yılı liglerin devam etmesi konularıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Derviş Mişon erkek-kadın ve KTSYD kadınlar finallerini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Ayhan, kamp-lig sisteminin pandemi döneminde en güvenilir sistem olduğunu ve sportif aktiviteler devlet tarafından yasaklanmadığı sürece 2021 yılında da hentbol liglerine bu şekilde devam edeceklerini belirtti.

İlk başlarda sıkıntılar yaşandığını ancak zamanla tecrübe kazandıklarını ve sorunların giderilmeye başlandığını kaydeden Ayhan, Sağlık Bakanlığı’na ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Maçların seyircisiz oynanmaya devam edeceğine işaret eden Ayhan, 2019-2020 devlet katkısının son dilimini henüz almadıklarını, bu konuda da yetkililierden anlayış beklediklerini vurguladı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Hentbol Devam Edecek..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75