banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

 Hazırlık Maçını DAÜ Kazandı..! (39-37)
banner98



2017-2018 Sezonu Büyük Kadınlar Ligi hazırlıklarını sürdüren DAÜ ve Esentepe dün gece Mağusa’da karşı karşıya geldiler. Doğu Akdeniz Üniversitesi Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanan maç bol gollü geçti. İlk yarısını 20-18 önde tamamlayan DAÜ maçı da 39-37 kazandı.


Bu sezon değişen statü gereği üç yabancı oyuncunun ayni anda oynayabilecek olması nedeniyle tüm takımlar iyi yabancı arayışı içerisine girdiler. İki sezon önce lig şampiyonu olan ve geçtiğimiz yıl şampiyonluğu YDÜ’ye kaptıran Esentepe tekrar şampiyon olabilme hesapları yapıyor. Kosova’dan 2 ve Makedonya’dan 1 oyuncuyu renklerine bağlayan Esentepe hazırlıklarına yaklaşık iki ay önce başlamıştı. Geçtiğimiz sezon lige çifte kupayla giren ancak lig şampiyonluğunu finalde kaybeden DAÜ de şampiyonluk hedefleyen diğer bir takımımız. Kadrosunda mevcut Bulgar oyuncusu Denitsa’nın yanına kadrosuna Sırbistan’dan Marijana ve İsidora’yı da katan DAÜ de şampiyonlukta oldukça iddialı bir duruma geldi.


Esentepe dün geceki karşılaşmaya bir gün önce antrenmanda sakatlanan Lena’dan yoksun çıktı ve DAÜ karşısında sadece iki yabancısı Marija ve Basha’yı oynatabildi. DAÜ ise üç yabancısını da oynatma şansı bulurken bu sezon YDÜ’den transfer ettiği kaleci Çağla’yı oynatmadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75