banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Goller Yeni Boğaziçi Plajı’nda Atılacak..!
banner98

Hentbol Federasyonu ile Yeni Boğaziçi Belediyesi’nin ortak organizasyonu olan Yeni Boğaziçi Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası yarın başlıyor. Cumartesi ve Pazar olmak üzere turnuva 2 gün sürecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yeni Boğaziçi Pulya Festivali kapsamında gerçekleşecek olan turnuva bu sezonun ilk plaj hentbol turnuvası özelliğini taşıyor.

Yeni Boğaziçi Belediyesi Plaj Hentbol Turnuvası büyük kadın, büyük erkek, genç kuz ve genç erkek olmak üzere toplam 4 kategoride gerçekleşecek. Daha önce Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada büyükler kategorisinde yaş sınırı olmadığı, gençler kategorisine ise 2000 doğumlu ve daha küçük yaştaki sporcuların katılabileceği, ayrıca gençler kategorisinde katılım ücreti alınmayacağı, sadece büyükler kategorisinde katılacak takımlardan 250 TL katılım ücreti alınacağı ve büyükler kategorisinin para ödüllü olacağı belirtilmişti. Bugün sona eren kayıtlar sonunda turnuvaya toplam 20 takım kayıt yaptırdı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75