banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

FLAŞŞŞ...! Esentepe Hentboldan Çekildi..!
banner98

Esentepe Hentbol takımları tüm liglerden çekildi. Esentepe Belediyesi Salon Sporları Kulübü Başkanı Cemal Erdoğan, federasyona verdiği yazılı dilekçede sitemlerini dile getirerek mevcut yönetim görevden gidene kadar liglere katılmayacaklarını ve maçlara çıkmayacaklarını belirtti. Cemal Erdoğan’ın Hentbol Federasyonuna verdiği yazılı dilekçe aynen şöyle:

“Hentbol Federasyonu Başkanlığı, Lefkoşa

Kulübümüz her yıl (hentbola 150,000-200,000 TL) ciddi yatırım yapmaktadır. Bizim yapmış olduğumuz yatırımlar paralelinde Hentbol Federasyonu (tarihinde görmüş olduğu en kötü yönetim ve ben yaparım ve olur mantığı ile yürütülmektedir) Kulübümüz veya kulüplerimiz (Esentepe Efsane ve Esentepe Belediyesi Salon Sporları) üzerinde ego tatmin etmektedir. Daha ilk maçlarda hakem Mehmet Ünalmış ve gözlemci Ediz (bunların ikisinin de maçlarımıza gelmemesi federasyona yazılı bildirmemize rağmen) ben ceza alana kadar verildiler. Ceza alındıktan sonra ise hiç bir maçımıza gelmediler. Hentbol Federasyonu Genel Kurulu’nda oy kullanma hakkı olmayan Girne Üniversitesi’ne oy kullandırıldı. Bunu Spor Dairesi’ne yazılı vermemize rağmen henüz bir sonuç ve cevap alamadık. Ayni şekilde geçen yıl ceza kurulunda olan sporcularımızın durumlarına itiraz ettik 1 yıl geçmesine rağmen hiçbir cevap alamadık (İyi hal yasası 1 ay içinde cevap vermeyi emreder). Genç erkekler finalinde takımımızın 2 puanı silinerek (Ediz-Bahadır) ikilisinin maçı oynatmayın talimatı ile Daha birçok sebep yazabilirim. 20 Ocak 2019 tarihinde basın toplantısı yapacağım tüm olanları anlatarak Esentepe’deki hentbol faaliyetlerini durduracağım. En son olarak Büyük Bayanlar Kupa maçları sınav haftasına denk geldiği için oynamayacağımızı zaten 4 takım var sınav haftası maç yapmanın anlamsız olduğunu bildirmemize rağmen kağale alınmadık. Bu federasyon yönetimi gidene kadar Esentepe tüm hentbol branşlarını kapattı. Tüm oyuncularımız serbest transfer olabilir. Artık hiçbir hentbol maçına çıkmayacağız.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75