banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Finalistler Kadınlarda YDÜ, Erkeklerde UKÜ oldu..!
banner98

KKTC Hentbol Federasyonu ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen Büyükler Ligi’nde kadınlarda finalin adı YDÜ-UKÜ olurken, erkeklerde UKÜ finale yükselen ilk takım oldu. Erkeklerde diğer finalisti belirleyecek maç ikinci play-off maçına kaldı.

YDÜ MUCİZESİ

Hentbol Büyük Kadınlarda ligde oynadığı tüm karşılaşmaları kaybederek sıfır puan çeken YDÜ final ön eleme maçlarında rakibi DAÜ’yü mağlup ederek adını finale yazdırdı. YDÜ finalde UKÜ ile karşı karşıya gelecek.

Mağusa’da bu akşam oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 18-16 önde tamamlayan DAÜ bu avantajını ikinci yarıda koruyamayarak karşılaşmadan 36-34 kaybedince sezonu üçüncülükle tamamladı. YDÜ ise finalde UKÜ karşısında şampiyonluk mücadelesi verecek.

UKÜ FİNALDE

Hentbol Büyük Erkeklerde bu akşam Lefkoşa’da oynanan play-off karşılaşması sonunda Yükseliş’i 29-27 mağlup eden UKÜ seride durumu 2-1 yaparak adını finale yazdıran ilk takım oldu.

DAÜ SERİYİ EŞİTLEDİ

Mağusa’da oynanan gecenin diğer bir maçında Gençlik Gücü ilk yarıyı 13-11 önde tamamlamasına rağmen ikinci yarıda DAÜ’ye 34-28 mağlup olmaktan kurtulamadı ve seride durum 1-1 oldu.

Gençlik Gücü bu mağlubiyetle bu sezon oynadığı tüm karşılaşmalarda ilk mağlubiyetini alırken, finale çıkacak takımın belirlenmesi ikinci play-off maçına kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75