banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Finali UKÜ ile DAÜ oynayacak..!
banner98






UKÜ: 32 – ESENTEPE: 23

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER:Tolga Kınacı, Halim Güdenoğlu

UKÜ: Betül, Gülem, Nejla, Melisa Ç (3), Büşra (6), Fatma (7), Deniz (4), Özlem, Neslihan (3), Petek, Melisa Ö (3), Esra (3), Biray, Ayşe (3), Ülgen

ESENTEPE:Meryem Nur, Sevil, Kayra (1), Ayşegül, Esra (4), Naciye, Şerife (3), Sevgi (3), Gizem (3), Tijana (9), Nurdeniz, İvana, Nazlıcan, Lamija, Elif

 

Gecenin ilk yarı finalinde UKÜ ve Esentepe takımları karşılaştılar. Çeyrek finalde oynadığı güzel oyunla YDÜ’yü kupanın dışına iten UKÜ bu kez bir başka güçlü takım olan Esentepe’yi da devirmeyi başardı. Maç her iki takımın karşılıklı golleri ile başlasa da oyunun ilerleyen dakikalarında UKÜ oyun üstünlüğünü ele geçirdi ve ilk yarıyı 15-12 önde tamamladı. İkinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi karşılıklı atılan gollerle başladı. Esentepe’nin farkı kapama çabalarına UKÜ Esra, Neslihan, Büşra ve Fatma’nın karşı golleriyle cevap verdi. Kalede Özlem’in de yine çok iyi bir maç çıkarması sonucu UKÜ karşılaşmayı 32-23 kazanarak adını finale yazdırdı. Maçta Esentepe’den Tijana attığı 9 golle gecenin en golcü oyuncusu olurken, oyunun son bölümlerinde sakatlanıp oyundan çıktı.

 

DAÜ: 34 – DİGEM: 18

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER:Erdoğan Aşık, Erdal Şamil

DAÜ:Çağla (3), Görkem, Birsen (2), Ana Maria (9), Seval (3), Damla (1), Ayşe (10), Denitsa (3), Sultan, Makbule, Merve, Meryem (1), Buse, Emine (1), Gizem (1)

DİGEM:Nahide (5), Sabire (3), Gamze (4), Kezban (2), Rana, Sevda (2), Aynur, Sevgi, Demet, Cavidan, Beliz (2), Çağla

 

Gecenin ikinci yarı finalinde DAÜ ile DİGEM takımları karşı karşıya geldiler. DAÜ baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada ilk yarıyı 18-5 önde kapatırken DİGEM iyi başladığı ikinci yarıda farkı kapatmaya çalıştı. Ancak rakibine göre daha üstün olan DAÜ buna izin vermedi ve karşılaşmayı 34-18 kazanarak finalde UKÜ’nün rakibi oldu.

Karşılaşmada Ayşe 10 ve Ana Maria 9 gol atarak galibiyette önemli rol oynadılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75