banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe, Şampiyonu devirdi..!
banner98

 




Kadınlar Ligi Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda dün akşam Esentepe ile Yakın Doğu Üniversitesi karşı karşıya geldi. Esentepe, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesini çekişmeli bir maç sonunda 27-26 mağlup ederek sezona büyük bir sürprizi gerçekleştirerek başladı. Kadınlar Ligi’ne bu akşam da Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi – Doğu Akdeniz Üniversitesi karşılaşması ile ilk hafta tamamlanacak. Maç UKÜ Arena’da saat 19.00’da oynanacak. İlk haftayı Levent takımı maç yapmadan geçirecek.

Büyük Erkekler Ligi’nde de sezon dün akşam Yükseliş, Darbazspor’u zorlanmadan 40-24 mağlup etti. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta Yükseliş üstün bir oyundan sonra kazanmayı başardı. Büyük Erkekler Ligi’nde ilk hafta yarın akşam Mağusa Gelişim Akademisi – Tatlı Spor Kulübü ve 25 Mart Cuma akşamı oynanacak Yakın Doğu Üniversitesi – Doğu Akdeniz Üniversitesi karşılaşmaları ile tamamlanacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75