banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe Plaj Hentboluna Doydu..!
banner98

 





KKTC Hentbol Federasyonu ile Esentepe Belediyesi'nin birlikte düzenlediği sezonun ilk plaj turnuvası dün oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. İki gün boyunca Esentepe Belediyesi Halk Plajı’nda devam eden ve 20 takımın mücadele ettiği turnuvada şampiyonlar belli oldu.



Yıldız kızlar finalinde Darbaz’ı bire bir atışlar sonunda 2-1 mağlup eden Emlak Kıbrıs, yıldız erkeklerde de finalde Flash’ı 2-0 mağlup eden Esentepe Belediyesi şampiyonluğa ulaştılar.



Yıldızlar finallerinin ardından oynanan büyükler finallerinde büyük kadınlarda Esentepe, sponsorluğunu Simit Dünyası’nın yaptığı Wolfgoy’u, büyük erkeklerde de HandBulls, Marvel’i ayni sonuçlarla 2-0 mağlup ederek sezonun ilk şampiyonluğuna elde ettiler.



Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyalarını Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön ve diğer yetkililer verdiler.

 

Dereceye giren takımlar:

Yıldız Kız

1.Emlak Kıbrıs

2.Darbaz

 

Yıldız Erkek

1.Esentepe Belediyesi

2.Flash

 

Büyük Kadın

1.Esentepe Belediyesi

2.Wolfgoy

 

Büyük Erkek

1.HandBulls

2.Marvel

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75