banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Esentepe istediğini aldı..!
banner98




KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 Yıldız Kızlar Ligi’ne önceki akşam oynanan Esentepe-DİGEM karşılaşması ile devam edildi. Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada DİGEM’i zorlu bir maç sonunda 38-31 mağlup eden Esentepe puanını 5’e yükseltirken DİGEM henüz puan alamadı.

 

YER: Ertuğrul Apakan Spor Salonu

HAKEMLER: Murat Özyay, Halim Güdenoğlu

ESENTEPE: Sinem, Nazlıcan B, Nazlıcan K (7), Kayra (9), Esra, Melisa (1), Şerife (4), Latife (7), Nurdeniz (10)

DİGEM: Beyza, Ebrar, Kıymet (4), Lütfiye (15), Hatice (3), Siğnem (2), Laden (2), Çilem, Eşenur (5)

İLK YARI: 20-15 (Esentepe)

 

Karşılıklı atılan gollerle başlayan maçta Esentepe zaman zaman farkı açsa da DİGEM oyun disiplininden kopmayarak attığı gollerle rakibine karşılık verdi. Ligin yeni kurulmuş bir ekibi olmasına ve daha önce oynadığı karşılaşmaları farklı kaybetmesine rağmen Esentepe karşısında daha çok direnen ve mücadele eden bir DİGEM izledik. Özellikle Lütfiye kaydettiği 15 golle maçın en çok gol atan oyuncusu oldu. Buna karşılık ligde bugüne kadar oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan Esentepe’nin DİGEM karşısında zaman zaman zorlandığı görüldü. Birçok ataktan boş dönen Esentepe kalesinde gördüğü gollerle istediği farka gidemedi. İlk yarısı 20-15 Esentepe’nin üstünlüğünde tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında Esentepe takımı kaleci değişikliğine giderek ikinci yarıda Sinem’in yerine Nazlıcan Baytok’u koydu. Nazlıcan yaptığı kurtarışlarla DİGEM takımının birçok gollük atağına dur derken Esentepe de bulduğu gollerle aradaki farkı 7 gole çıkararak karşılaşmayı 38-31 galibiyetle tamamladı.

Esentepe-DİGEM maçından sonra oynanması gerek Şahlan Spor-YDÜ yıldız kızlar karşılaşması YDÜ takımının Türkiye’de olması nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendi.

Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda oynanan yıldız erkekler maçında ise YDÜ, Yükseliş’i 49-34 mağlup etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75