banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erkeklerde İlk Finalist DAÜ..! (30-28)
banner98

Hentbol Büyük Erkekler play-off ikinci maçında DAÜ ile Gençlik Gücü karşı karşıya geldiler. Baştan sona büyük bir mücadelenin izlendiği karşılaşmada gülen taraf DAÜ oldu.

İlk yarı her iki takımın karşılıklı bulduğu gollerle geçti. Gençlik Gücü skor üstünlüğünü ele geçirse de aradaki farkı açmayı başaramayınca DAÜ rakibini yetişti ve devre 14-14 beraberlikle tamamlandı.

Büyük çekişme ikinci yarıda da devam etti. Gençlik Gücü kalecisi Bahir kalesinde devleşirken DAÜ geliştirdiği birçok hücumdan eli boş döndü.

Gençlik Gücü bu fırsatı avantaja çeviremeyince DAÜ oyunun son 10 dakikasına 4 farklı üstünlükle girdi.

Ancak DAÜ takımında üst üste görülen 2 dakika cezaları Gençlik Gücü’nün rakibini son 4 dakikada yakalamasına neden oldu.

Gençlik Gücü’nün öne geçme çabaları sonuçsuz kalınca ve DAÜ’den Andrii’nin son dakikalarda kaydettiği kritik gollerle DAÜ karşılaşmayı 30-28 kazanarak seride durumu 3-0 yaptı ve final biletini alan ilk takım oldu. Bu sonuçla Gençlik Gücü üçüncülük maçı oynayacak.

Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75