banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Erdoğan ve Çil Ceza Kurulu’na Sevk Edildi..!
banner98

KKTC Hentbol Federasyonu önceki gün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında 9 Ekim Salı akşamı Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda Esentepe Belediyesi ile YDÜ arasında oynanan U19 Gençler Ligi maçında yaşananlarla ilgili olarak Esentepe Belediyesi Kulüp Başkanı Cemal Erdoğan ile takımın oyuncularından Kürşat Çil’i idari tedbirli olarak Ceza Kurulu’na sevk etti.

Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı şöyle:

KKTC Hentbol Federasyonu yönetim kurulu, 09.10.2018 tarihinde saat 18.30’da Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan, Esentepe Belediyesi Salon Sporları Derneği-Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü U19 genç erkekler ligi müsabakası esnası ve/veya sonrasında gerçekleşen sportmenlik dışı hareket ve davranışlarından dolayı, ve / veya yaşanan olaylardan dolayı 10.10.2018 tarihinde toplanarak Cemal Erdoğan ve Kürşat Çil’in idari tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilmesine ve konunun ceza kurulunca görüşülüp karara bağlanmasına karar verdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75