banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Duayenler Esentepe’de Buluşacak..!
banner98

Hentbolun duayenleri Esentepe’de buluşuyor. 27-31 Mayıs 2020’de Esentepe Belediyesi, KKTC Hentbol Federasyonu ve Türkiye Hentbol Duayenleri iş birliğinde gerçekleşecek olan Uluslararası Veteranlar Hentbol Turnuvası Esentepe Belediye Plajı’nda yer alacak. Organizasyonla ilgili olarak bir araya gelen Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan ve Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu Başkanı Ahmet Türe organizasyonla ilgili protokola imza koydular.

Cemal Erdoğan

“27-31 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta yapılacak olan Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu organizasyonunu Esentepe’de yapmaktan büyük keyif almaktayız. Bu Türkiye ile Kıbrıs arasında var olan dostluk köprüsünün daha da pekişmesi için, iki halkın birbirini tanıması adına çok önemli kültürel bir organizasyon olduğuna inanıyorum.”

Bahadır Ayhan

“Türkiye’den gelecek olan misafirlerinizi aramızda görmekten mutluluk duyacağım. Hentbol Federasyonu olarak protokol gereği adımıza düşen neyse yapmaya hazırız. Herkesi adamıza davet ediyorum.”

Ahmet Türe

“Türkiye Hentbol Duayenleri Platformu olarak 11. Hentbol buluşmasını 27-31 Mayıs tarihlerinde Kuzey Kıbrıs’ta yapacağız. Yaklaşık 450 civarında arkadaşımızın katılacağını öngörüyoruz. Son derece mutluyuz, keyifliyiz hatta heyecanlıyız. Sayın başkana da bize gösterdiği yakın ilgi ve destek için sonsuz teşekkür ediyoruz. Hayırlısıyla keyifli, eğlenceli ve güzel bir organizasyon olacak inşallah.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75