banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

DİGEM ve UKÜ Galibiyetle Başladı..!
banner98

Hentbol kadınlar play – off ilk maçları önceki akşam oynandı. Gecenin ilk maçında UKÜ Şahlan karşısında sahadan galibiyetle ayrılırken, gecenin kapanış maçında DİGEM, Levent’i mağlup ederek play-off’a galibiyetle başlamış oldu. İlk maçların geride kaldığı hentbol kadınlar mücadelesinde ikinci karşılaşmalar önümüzdeki hafta Hentbol federasyonunun açıklayacağı tarihte oynanacak.

UKÜ bıraktığı yerden

Gecenin ilk karşılaşmasında Şahlan ve UKÜ takımları mücadele etti. İlk devresini rakibi Şahlan karşısında 9-17 önde kapatan UKÜ, karşılaşmayı da 30-42 kazanarak play – off ilk maçını galibiyetle kapatmış oldu. UKÜ’de Petek 7 golle oynarken, Şahlan oyuncusu Ülkü kaydettiği 9 golle ön plana çıkan isim oldu.

DİGEM galibiyetle başladı

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise Levent ile DİGEM karşı karşıya geldi. Maçın ilk devresini Levent karşısında 12-19 önde kapatan DİGEM, maçın ikinci devresinde de üstünlüğünü koruyarak sahadan, 30-38 üstünlükle ayrıldı. DİGEM’de Havva 9 golle ön plana çıkan isim olurken, Levent’de Gizem ve Mercan 6’şar golle takımın en skorer isimleri oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75