banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Hamitköyü Kasım ile Vurdu.. (12) Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

DAÜ’den Çifte Galibiyet..!
banner98

 






Mağusa Arena’da oynanan gecenin ilk maçında DAÜ ile DİGEM kadın takımları karşı karşıya geldiler. Maça iyi başlayan ve 2-0 da öne geçen DİGEM olmasına rağmen DAÜ oyunda dengeyi erken kurdu ve önce eşitliği yakaladı ardından da öne geçti. Özellikle hızlı hücumlarla gole giden DAÜ ilk yarıyı 18-11 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunda hiçbir varlık gösteremeyen DİGEM karşısında aradaki farkı giderek açan DAÜ karşılaşmayı 35-18 kazanarak lige de iyi bir başlangıç yapmış oldu. Maçta DAÜ’den Ayşe attığı 12 golle gecenin en fazla gol atan oyuncu oldu. DİGEM’de en çok gol atan oyuncu ayni zamanda bu maçta takımının da en iyi oyuncusu olarak göze batan 5 golle Rana oldu


Gecenin ikinci maçı DAÜ ile MGA büyük erkek takımları arasında oynandı. MGA’nın hiçbir varlık gösteremediği maç baştan sona DAÜ’nün üstünlüğünde geçti. İlk yarısını 21-5 önde kapatan DAÜ karşılaşmayı da 48-11 kazanarak ligde galibiyetle tanışmış oldu.

DAÜ’den Özden attığı 10 golle maçın en skorer oyuncusu olurken yine DAÜ’den Mustafa ve Andrii 8’er gol kaydettiler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75