banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

DAÜ ve UKÜ Finalist..!
banner98

 




KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Derviş Mişon Kupası Hentbol Turnuvası dün oynanan büyük kadınlar karşılaşmaları ile başladı. 4-6 Mart tarihleri arasında 3 gün sürecek turnuvanın ilk gün karşılaşmalarında rakiplerini yenen DAÜ ve UKÜ büyük kadın takımları finale yükseldiler.

 

YDÜ:19 - DAÜ:26

Atatürk Spor Salonu'da oynanan gecenin ilk maçında YDÜ ve DAÜ büyük kadın takımları karşı karşıya geldiler. Büyük mücadelenin yaşandığı karşılaşmanın ilk devresi 11-10 YDÜ'nün üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıya baskılı başlayan DAÜ oldu. Özellikle kalecisi Makbule'nin başarılı kurtarışları ve takımını hızlı hücuma kaldırması ile aradaki farkın açılmasında büyük rol oynadı. YDÜ'nün farkı kapatma çabaları sonuç vermeyince DAÜ karşılaşmadan 26-19 galip ayrılarak adını finale yazdıran takım oldu.

YDÜ takımından Rukiye attığı 10 golle gecenin en fazla gol atan oyuncusu oldu.

 

UKÜ:28 - ESENTEPE:24

Gecenin ikinci karşılaşmasında UKÜ ve Esentepe büyük kadın takımları final için mücadele ettiler. Gecenin ilk maçına göre oldukça düşük tempoda başlayan karşılaşmada takımlar ilk 18 dakikada gol atmakta zorlandılar. Bu dakikadan sonra UKÜ özellikle geliştirdiği hızlı hücumlarda bulduğu gollerle arayı açtı ve ilk yarıyı 12-10 önde tamamladı.

UKÜ'nün oyundaki üstünlüğü ikinci yarıda farkın daha çok açılmasına neden olurken oyunun son bölümlerinde Esentepe baskısı farkın tekrar kapanmasını sağladı ancak galibiyete yetmedi. UKÜ sahadan 28-24 galip ayrılarak finalde DAÜ'nün rakibi oldu.

Maçta UKÜ'den Melisa 11 Esentepe'den de Arijana 13 golle oynadılar.

 

Erkekler maçları bugün

Derviş Mişon Kupası'na bugün UKÜ Arena'da oynanacak YDÜ-UKÜ ve DAÜ-Yükseliş büyük erkek karşılaşmaları ile devam edilecek.

Günün Programı:

17.00 YDÜ-UKÜ

18.30 DAÜ-YÜKSELİŞ

Haber ve Fotolar; Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75