banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

DAÜ son nefeste kazandı..!
banner98

 





Günün önemli maçında Esentepe’yi konuk eden DAÜ 6 farklı mağlup götürdüğü karşılaşmayı son saniyelerde kazanmasını bildi. Maça kötü başlayan DAÜ maçın henüz başında 5-1 geriye düştü. DAÜ aradaki farkı kapatamayınca ilk yarı 14-11 Esentepe’nin üstünlüğünde tamamlandı. Sahada çok kötü oynayan bir DAÜ bu oyununu maçın son 6-7 dakikasına kadar sürdürdü. Son bölüme girilirken aradaki gol farkını da 6’ya çıkaran Esentepe, kötü oynamaya başlayınca DAÜ eşitliği sağladı ve durumu 25-25’e getirdi. Maçın tamamlanmasına 15 saniye kala hızlı gelişen DAÜ atağı karşısında kalesinde golü gördü ve maçı da DAÜ 26-25 kazanarak ligi ikinci sırada tamamladı.

Maçta DAÜ’den Deni 8, Esentepe’den da Tijana 9 gol kaydeden oyuncular oldular. Kadınlar liginde son maç önümüzdeki Salı günü Esentepe ile UKÜ arasında oynanacak ve kazanan takım üçüncü olup play-off’ta DAÜ’nün rakibi olacak. Kaybedenin dördüncü olacağı maçta YDÜ’nün play-off’taki rakibi da belli olmuş olacak.

Günün diğer bir karşılaşması büyük erkeklerde KKTC Fenerbahçeliler Derneği ile MGA arasında oynandı ve karşılaşmayı 42-31 kazanan KKTC Fenerbahçeliler Derneği play-off’a kalma şansını devam ettirdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75