banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

DAÜ Bayanları 2’de 2 Yaptı..! (33-26)
banner98

 





DAÜ: 33 - DİGEM: 26

YER: Lala Mustafa Paşa Spor Salonu

HAKEMLER: Ender Öztunca, Ülviye Beşe

DAÜ: Makbule, Emine K, Buse, Tuğçe, Birsen (5), Sultan, Seval, Ayşe (2), Denitsa (7), Emine H (8), Kezban, Marijana (2), Damla (1), İsidora (8)

DİGEM: Lamija, Sabire (6), Cemile (1), Nahide (3), Tamara (8), Meryem (2), Teodora (6), Cavidan, Kıymet, Eşenur

İLK YARI: 14-12 (DAÜ)

 

İkinci haftanın son maçında lige Şahlan galibiyeti ile başlayan DAÜ ile UKÜ mağlubiyeti ile başlayan DİGEM karşı karşıya geldiler.

Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanan ve hakemliklerini Ender Öztunca ile Ülviye Beşe’nin yaptığı karşılaşmaya DAÜ ikinci yarıda oynadığı etkili oyunla kazandı.

İlk yarısı denk güçler şeklinde geçen karşılaşmada DAÜ rakibi DİGEM karşısında istediği oyunu oturtamadı. Kalede Lamija’nın başarılı kurtarışları karşısında DAÜ gol bulmakta zorlandı ve devre DAÜ’nün 14-12 üstünlüğünde tamamlandı.

İkinci yarıya iyi başlayan DAÜ ilk 5 dakikada aradaki farkı 5 gole çıkarmayı başardı. DİGEM’de Tamara’nın iki dakika cezası almasıyla aradaki farkı daha da açan DAÜ maçta 30-20’lik skora ulaştı. DİGEM’in farkı kapatma çabaları pek sonuç vermeyince karşılaşma DAÜ’nün 33-26 üstünlüğünde tamamlandı. DAÜ bu galibiyetle ligde ikide iki yaparken, DİGEM ikinci hafta da galibiyetle tanışamadı.

Maçta DAÜ’de Emine Hızlıer ve İsidora, DİGEM’den de Tamara attıkları 8’er golle gecenin en çok gol atan oyuncuları oldular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75