banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Darbaz’ın Altın Yılı..!
banner98

Darbaz Spor hentbolda altın yılını yaşıyor. 2017-2018 Yıldız Kızlar Ligi’ne Süper Kupayı kazanarak giren Darbaz Spor, uzun lig maratonu boyunca oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak lig şampiyonluğuna ulaştı.

Ligdeki bütün kupaları toplayan Darbaz Spor yaz ayının vazgeçilmez sporlarından plaj hentbol turnuvasında da şampiyonluk geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Yeni Boğaziçi Plaj Hentbol Turnuvası’nda da rakiplerini tek tek deviren Darbaz Spor bir kez daha şampiyonluk kupasını havaya kaldırma başarısı gösterdi.

Oldukça başarılı bir sezon geçiren Darbaz Spor Yıldız Kız Hentbol Takımı 1-2 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Kezban Bürüncük Kolozali Anı Plaj Hentbol Turnuvası’nda da şampiyonluğun en büyük adayı olarak görülüyor.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75