banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Darbaz’dan Buraya Kadar..!
banner98

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz spor kulüplerini de vurmaya başladı. Uzun yıllardır hentbol liglerinde yer alan Darbaz Spor faaliyetlerini durdurdu. Darbaz Spor yönetiminin, Hentbol Federasyonu’na yaptığı yazılı başvuruyla ligden çekildiğini ve faaliyetlerini durdurduğu kararını almasının ardından Dabaz Spor’un şampiyon kız hentbol takımının tüm oyuncuları UKÜ’ye geçtiler.

Darbaz Spor iki sene öncesine kadar hem kız hem erkeklerde liglerde mücadele ediyordu. 2016’da yıldız erkeklerde şampiyon olan Darbaz Spor önce erkek takım faaliyetlerini durdurmuş ve oyuncularını UKÜ’ye aktarmıştı. Geride bıraktığımız sezon da önce Süper Kupa’yı kazanan ardından da yıldız kızlar liginde yenilgisiz şampiyonluğa ulaşan Darbaz Spor artık hentbol liglerinde yer almayacak. Şampiyon kız takımı ise erkeklerde olduğu gibi artık UKÜ adı altında liglerde şampiyonluk kovalayacak.

Haber: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75