banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Darbaz Yeni sezonu açtı..!
banner98




Darbaz Kız Hentbol Takımı 2017-2018 sezonu çalışmalarına başladı. Bu sezon yıldızlar liginde şampiyonluğu hedefleyen Darbaz takımının antrenörlüklerini Burhan Türkmen ve Mustafa Yalnız yapıyor. Diğer takımlardaki birçok oyuncunun yaş sınırından dolayı yeni sezonda yıldızlarda değil de genç takımlarda oynayacak olması Darbaz’ı bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayları arasına koyuyor.

Salı ve Cuma olmak üzere haftada iki gün çalışarak sezona hazırlanan Darbaz’da en büyük sorun çalışacak salon bulunamaması. Haftanın bir günü Necati Taşkın Spor Salonu’nda, bir günü de Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan antrenman salonunda çalışan Darbaz takımında en büyük sıkıntı Atatürk Antrenman Salonu’nun zemininin oldukça kötü olması. Sporcular antrenman esnasında bu salonda zaman zaman sakatlıkla karşı karşıya kalıyorlar.

Bu sezon Darbaz Kız Takımını çalıştıran Burhan Türkmen eski bir Türkiye milli takım oyuncusu olması yanında bir dönem de Darbaz’da forma giymiş bir isim. Türkmen nezaretinde yapılan antrenmanlar oyuncular açısından biraz yorucu olsa da genelde neşeli geçiyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75