banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Darbaz Kayıpsız Tamamladı..! (35-20)
banner98

YER: UKÜ Arena

HAKEMLER: Ülviye Beşe, Ayten Karayusufoğlu

DARBAZ SPOR: Ülkü, Güldane, Sinem, Gizem (10), Berivan, Zeynep, Petek (3), Çise, Zeynep, Sultan, Sonuç(12), Nazlı (5), Pınar (5)

ŞAHLAN SPOR: Aslıhan (4), Yaren (3), Birsen (1), Leyla (5), İklim, Fezanur (1), Fatma, Kardelen (5), Şerife (1)

İLK YARI: 17-8 (DARBAZ)

Hentbol Yıldız Kızlar Ligi’nde günün bir diğer karşılaşması Darbaz Spor ile Şahlan Spor arasında oynandı. UKÜ Arena’da oynanan karşılaşmada rakibini 35-20 mağlup eden Darbaz Spor oynadığı 10 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak ligi kayıpsız zirvede tamamladı.

Karşılaşmanın ilk yarısının ilk 5 dakikalık bölümü başabaş bir oyunla geçilirken bu dakikadan sonra Darbaz Spor oyundaki kontrolü ele geçirdi. Özellikle hızlı hücumlardan bulduğu goller ve başarılı bir savunma ile Şahlan Spor ile aradaki farkı açtı ve ilk yarıyı 17-8 önde tamamladı.

İkinci yarıda da oyunun mutlak hakimi ilk yarıda olduğu gibi yine Darbaz Spor’du. Darbaz Spor’un ilk 5 dakikada 5 gol kaydetmesine karşılık Şahlan Spor gol atma başarısı gösteremeyince aradaki fark daha da açıldı. Salonun çok sıcak olması nedeniyle oyuncular zaman zaman kenara gelerek su ihtiyaçlarını karşıladılar. Karşılaşma 35-20 Darbaz Spor’un üstünlüğüyle son bulurken ligde çıktığı bütün karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılan Darbaz Spor ligi kayıpsız lider olarak tamamladı.

Maçta Darbaz Spor’dan Gizem oynadığı oyun ve kaydettiği 10 golle göz doldurdu. Yine Darbaz Spor’dan Sonuç attığı 12 golle günün en çok gol atan oyuncusu oldu.

Haber ve Foto: Cemil GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75