banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çocuklar Eğitiliyor..!
banner98

Federasyon eğitmenleri tarafından haftanın 2 günü çeşitli spor salonlarında gerçekleştirilen ücretsiz hentbol eğitimi çalışmalarına KKTC Başbakanlık ve Spor Dairesi müdürlüğü yanında TC Lefkoşa Büyükelçiliği de destek veriyor. Ailelerinden izin alınan ve okullarından eğitmenler eşliğinde alınarak salonlara götürülen ve hentbol eğitimleri sonunda ayni şekilde okullarına teslim edilen çocuklara önceki gün formaları da teslim edildi. Yaklaşık 1,5 aydır devam eden Tut Elimi Projesi’nde 90’a yakın çocuğa vücut ölçümleri ve bazı değerleri belirlenerek sürdürülen hentbol eğitimleri 7 ay boyunca devam edecek. Çocukların beden ölçülerine göre siparişi verilen forma ve şortlarının önceki gün dağıtılmasının ardından yakında ayakkabıları da verilerek çocukların daha iyi şartlarda antrenmanlarını yapmaları sağlanmış olacak.

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan’ın da katılımı ile önceki gün Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu’nda gerçekleşen toplu antrenmanda çocuklarla anı fotoğrafı da çekildi.

Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan antrenmanda yaptığı açıklamada, projeye destek veren Başbakanlık, Spor Dairesi Müdürlüğü ve TC Lefkoşa Büyükelçiliği’ne teşekkür ederken, amaçlarının bu çocuklar arasından hentbol kulüpleri alt yapı takımlarına sporcu kazandırmak yanında, kendilerine ülkemizin kültür ve geleneklerinin aşılanması ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları olduğunu vurguladı. Ayhan, gelecek aylarda çocuklara yönelik bir turnuva düzenlemeyi planladıklarını ifade ederek, emek veren tüm eğitmenlere bir kez daha başarılar diledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Çocuklar Eğitiliyor..!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75