banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayanlarda Federasyon Kupası YDÜ’nün..! (32-22)
banner98

Hentbol Federasyon Kupası finalleri bu gece oynandı. UKÜ Arena’da oynanan gecenin ilk finalinde Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kadın takımları karşı karşıya geldiler.

Maçın başından itibaren skor üstünlüğünü ele geçiren YDÜ bu üstünlüğünü maç sonuna kadar koruyarak kupanın sahibi oldu. İlk yarısı 19-13 YDÜ’nün üstünlüğünde tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında DAÜ aradaki farkı 4 gole kadar düşürse de YDÜ rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi.

DAÜ karşısında oldukça büyük bir diren gösteren YDÜ aradaki gol farkını 8 gole kadar çıkarınca DAÜ’nün oyundaki gardı düştü. Maçın son bölümlerine skorun da verdiği rahatlıkla giren YDÜ oyun disiplininden hiç kopmayarak karşılaşmayı 32-22 mağlup etti ve Federasyon Kupası’nı müzesine götürdü. Karşılaşmada en skorer oyuncu YDÜ’den 11 sayı atan Havva oldu.

Düzenlenen ödül töreninde DAÜ’ye plaket ve madalyalarını, YDÜ’ye de kupa ve madalyalarını Federasyon Genel Sekreteri ve MHK Başkanı Ediz Arıkan takdim etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75