banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çocuklarımız Avrupa’da Yarışacak..!
banner98

Nev cocuk fitnes sporcuları uluslararasi IFBB online Avrupa fit-kids şampi̇yonasında yarışacak. 6-7 Mayıs tarihinde gercekleşecek Avrupa Şampiyonası’nda Halter Vücut Geli̇sti̇rme Federasyonu çocuk fitnes milli takımında yer alan 4-18 yas arası 35 sporcu bireysel ve grup olarak ülkemizi temsil edecek. 2012 yılından bu yana ülkemizi temsilen uluslararası arenada mücadele eden Nev çocuk fitnes milli takımı her yıl daha iyisini hedefleyerek hem Ülkemizi temsil ediyor hem de şampiyon sporcular yetiştirerek ülkemizin gururu olmaya devam ediyor.

Ülkemiz sporunun dünyaya açılmasında öncülük eden çocuk fitnes milli takımımız Avrupa Sampiyonasinda yine şampiyonluklar elde etmeyi hedefliyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75