banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zümrütköy’ün İtirazı Ret Edildi..!
banner98

FacebookTwitterLinkedInDiğer

KIRMIZI KART CEZALARI

TAKIM

FUTBOLCU

CEZA

DİPKARPAZ 

SALİH DAĞ

3 MAÇ

DİPKARPAZ

BAVVER DAĞ

3 MAÇ

TÜRKMENKÖY

OĞUZHAN DURAN

1 MAÇ

AYDINKÖY 

AKİF ŞANVERDİ

3 MAÇ

YÖNETİCİ, ANTRENÖR VE KULÜP PERSONELİ CEZALARI

TAKIM

ADI SOYADI

CEZA

DİPKARPAZ 

ZÜBEYİR AKKURT

3 MAÇ

DÖRTYOL

KADİR YALIN

1 MAÇ

YILMAZKÖY 

NECİP DİNARLI

1 MAÇ

4 SARI KART NEDENİYLE 1 MAÇ CEZA ALAN FUTBOLCULAR

TAKIM

FUTBOLCU

KARAOĞLANOĞLU 

MEHMET GÜL

DİPKARPAZ 

UMUTHAN YAZICI

ORTAKÖY 

YANKI BAYKAN

BTM KURULU KARARLARI

BTM Kurulu BTM I. Kırmızı gruplarındaki oynanan 11. hafta ve BTM I. Beyaz gruplarındaki oynanan 8. hafta müsabakalarını tescil etmiştir.

BTM Kurulu’nun Zümrütköy Spor Kulübünün 18 Şubat Tarihli İtirazının Değerlendirilmesi

Zümrütköy’ün yapmış olduğu 18 Şubat 2019 tarihli dilekçe incelenmiş olup; Yapılan araştırmada; İlgili futbolcunun vize evrakları Denizli spor kulübü tarafından 12 Kasım 2018 tarihinde federasyona verilmiş ve lisans talep edilmiştir. Ancak federasyon tarafından yapılan incelemede ilgili futbolcunun sağlık raporunun eksik olduğu nedeniyle lisans işleminin yapılamayacağı ilgili kulübe bildirilmiştir. Kulüp futbolcunun sakat olduğu nedeniyle o günlerde futbolcuya sağlık raporu alamamış, sakatlığı geçtiğinde yani 12/12/2018 tarihinde Cengiz Topel Hastanensin’den aldığı sağlık raporunu 13/12/2018 tarihinde eksik olan sağlık belgesini federasyona sunmasına rağmen federasyon lisans işleminin bilgi sisteminin kapatıldığı nedeniyle yapılamayacağını ilgili kulübe söylenmiştir. Kulüp yine ilgili futbolcuyla ilgili olarak 01/02/2019 tarihinde federasyona başvurarak ilgili futbolcunun lisansını talep ederek lisansını almıştır. Ayrıca, yapılan araştırmada İlgili futbolcunun ilk başvurusunda olmayan veya eksik evrakı vize işleminin yapılmasına engel teşkil etmemesinden dolayı ilgili futbolcunun mağdur olduğu o gün işleminin eksikliğinin federasyon nezdinde 13 Aralık 2018 tarihinde giderilerek ilgili futbolcuya lisans verilebileceği dikkate alındığında ilgili futbolcunun federasyon tarafından mağduriyetinin veya cezasının aslında evraklarının federasyona verildiği gün çekmeye başladığını veya 12 Aralık 2018 de sağlık raporunun alınıp 13 Aralık 2018 de federasyona verildiği için “ki bu BTM1. ligi 3. haftasından” beri futbolcunun cezasının çekilmeye başlandığını ve bittiğini düşünen Denizli Spor Kulübünün ilgili futbolcuyu lisansını aldığı tarihten sonraki ilk karşılaşmada oynatmasına neden olmuştur. Bununla birlikte, aldığımız bilgi neticesinde federasyonumuz sezon başında buna benzer bazı işlemler (hastaneden kaynaklanan sağlık raporu eksikliği ) yapmış ve bazı futbolculara oynama şansı vermiştir.

Bu nedenle, ilgili futbolcunun sağlık koşulları, mücbir sebep olarak değerlendirmesinin yanında, federasyonun hatası veya eksik evrakın tamamlanması tarihinden itibaren veya ligin 3. haftasından itibaren lisansının verilmesi gerektiği göz önünde tutulduğundan dolayı ilgili futbolcunun cezasının çektiğini ve bu maçta oynayabileceğini ve hatta daha önceki 4.5.6 ve 7.haftalarda bile futbol oynayabileceği nedeniyle, Zümrütköy Spor Kulübünün yaptığı itirazın reddi ve ilgili maçın Denizli 2-Zümrütköy 0 olarak tescil edilmesine karar verilmiştir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75