banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zümrütköy Sahası Yıkılma Aşamasında..!
banner98

Ülkemizin köklü köy takımlarından biri olan ve birçok oyuncuyu ülke futboluna kazandıran Zümrütköy kulübü ilgisizlikten dertli. Birçok bölge takımına da hizmet veren Zümrütköy sahası geçtiğimiz gün yaşanan fırtına sonrası zarar gören sahalardan biri oldu. Sahayı çevreleyen duvarların yıkılma noktasına gelmesi ve üzerindeki teller ile reklam panolarının devrilmesine ramak kalmasına rağmen Spor Dairesinden hiçbir yetkilinin yöneticilerin sezlenişine cevap vermemesi de olaylara ne kadar duyarsız olduğumuzun göstergesi.

Spor Dairesini Göreve

Spor Dairesinin bir an önce Zümrütköy sahasına el atıp, herhangi bir vatandaşımızın canına zarar gelmeden tedbir alarak bir an önce sahanın duvarlarını ve tellerini tamir etmesi gerektiği net bir şekilde ortada duruyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75