banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) Samet Yiğitcan Hedefim Ülkemizi Olimpiyatlarda Temsil Etmek Bostan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zirveye heyecan geldi..!
banner98

 





Lider ve Binatlı puan kaybetti

21.haftada lider Gaü Çetinkaya Lefkoşa derbisinde ezeli rakibi Küçük Kaymaklı ile 2-2 berabere kalarak puan kaybederken, ikinci sıradaki Binatlı ise konuk ettiği Yenicami ile 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 1-1 berabere kalarak 2 puan bıraktı.

Haftanın karlısı İskele

21.haftanın en karlı ekibi şampiyonluk mücadelesi veren Gençler Birliği olurken, babutsalar konuk ettiği Bostancı Bağcıl’ı 2-0 mağlup etti ve lider Çetinkaya ile puan farkını 2’ye indirdi. Haftanın bir diğer karlı takımı ise Türk Gücü oldu. Doğan Türk Birliği’ni Canbulat’ta konuk eden Mağusa Türk Gücü, iyi bir futbol sonucunda karşılaşmayı 3-1 kazanarak liderle puan farkını 4’e indirdi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Gaü Çetinkaya önümüzdeki hafta zorlu Doğan deplasmanına çıkarken, Binatlı ise Cihangir’e konuk olacak. Üçüncü sıradaki Gençler Birliği küme düşmeme mücadelesi veren ligin yaralı ekibi Yeni Boğaziçi deplasmanına konuk olurken, MTG ise 5.sıradaki Lefke’ye konuk olacak.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75