banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zirvede Kapışma Var..!
banner98

Yenicami

3 maçlık seri ile bu karşılaşmaya hazırlanan Yenicami’de moraller üst seviyede. Antrenör Özgü Bayraktar, seri yakaladıkları için memnun olduğunu, çok zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını bildiğini, Yenicami’nin hedefinin 3 puan olduğunu vurguladı. Tansel ve Mehmet Altın’ın bu haftaki eksikler olacağını belirten Özgü hoca, Mehmet Altın’ı maç kadrosunu alacağını ancak yedek kulübesinde görev bekleyeceğini belirtti. Sakatlığı tam olarak geçmeden hiçbir oyuncuyu sahaya koymak istemediğinin altını çizen Bayraktar, Hüseyin Sadıklar’da da beklemedikleri bir sakatlıkla karşılaştıklarını söyledi. Hüseyin’in oynayıp oynayamayacağı hafta sonu belli olacak.

Cihangir

Kendi evinde beklenmedik mağlubiyetten sonra toparlanma sürecine giren Cihangir’de işler şu an yolunda gözüküyor. Yaraları sarmaya başlayan Cihangir’de teknik direktör Hasan Burgaç takımına güvendiğini ve beklenilen sonucu alabileceklerine olan inancına vurgu yaptı. Cihangir’de Eric ve Musa’nın hafif sakatlıkları bulunuyor. Büyük ihtimalle bu önemli müsabakada forma giymeleri bekleniyor. Hasan Burgaç, savunmadaki sıkıntıların takımın bütünüyle alakalı olduğunu, savunma oyuncularının tek başına sorumlu olmadığını, hücum bölgesinde oynayan oyuncular ile 2. bölgedeki oyuncuları birbirlerine yaklaştırmaya, kanat forvetlerle beklerin aralarındaki mesafeleri azaltmaya çalıştıklarını belirtti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Zirvede Kapışma Var..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75