banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zirve için galibiyet tek hedef..!
banner98

 


DTB Cephesi : Caner Oshan

 

Doğan Türk Birliği cephesi yarın deplasmanda oynayacağı Lefke maçının son idmanını dün kendi tesislerinde yaparak maç saatini beklemeye koyuldu. Caner Oshan, Lefke deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. İdman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, iyi bir kadroya sahip olduklarını, inişli çıkışlı performansı artık geride bırakarak, Lefke maçı ile birlikte kalan haftalarda iyi bir seri yakalamak zorunda olduklarını aktardı. Dünkü idmanda grip olan Serkan, hafif sakatlığı bulunan Kenan ile birlikte Ahmet Saygı yer almadı. Lefke deplasmanından puansız dönmek istemediklerini aktaran Caner Oshan, rakipleri karşısında iyi mücadele ederek yola devam etmek istediklerini aktardı.

Lefke Cephesi : Bülent Aytaç

 

Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, Doğan Türk Birliği maçı öncesi verdiği demeçte, kendi sahalarında oynayacakları en zor maçın Doğan Türk maçı olduğunu belirtti. Bu bağlamda zorlu Doğan Türk Birliği karşısında iyi futbol hedeflediklerini belirten Bülent Aytaç, doksan dakikanın sonunda kazanan tarafın kendileri olması yönünde çalışmalarını tamamladıklarını belirtti. Bülent Aytaç  Doğan Türk Birliği’nin, Lefke’ye kazanmak için geleceğine dikkat çekerken, kendilerini çok zor bir maçın  beklediğine vurgu yaptı. Lefke olarak sezon başından itibaren sahalarında yenilmez olduklarını bu nedenle bunu Doğan Türk Birliği karşısında sürdürmek istediklerini aktaran Aytaç, tek hesaplarının Pazar günkü maçı için galibiyet yönünde olduğunu belirtti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75