banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mahmut Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Zaifoğlu “Kulübün girişimlerinden memnunum’’
banner98





Görüşlerine başvurduğumuz Değirmenlik teknik direktörü Ahmet Zaifoğlu’ndan yapılan transferlerle ilgili bilgiler aldık. Yardımcı antrenör ve futbolcu olarak da yararlanmak üzere Ali İmam’la anlaşıldığını, bunun yanında 2 yıl önce yine Değirmenlik’te görev yapan ve okul sonrası Türkiye’ye dönen Ferda Uygun ile yeniden anlaşıldığını, Ferda’nın bugünlerde adaya gelmesi beklendiğini söyledi.

 

Biten sezonda sorunları olan oynayamayan Hasan Mercan’la da anlaşıldığını ve Hasan’ın takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladığını söyleyen Zaifoğlu, geçen sezon Dumlupınar’da oynayan Celal Habeşoğlunu da Değirmenlik takımının kadrosunu kattıklarını ifade etti.

 

21 yaş altı kontenjanı ile ilgili da Yenicami’den Özner Zaifoğlu ile ilgilendiklerini belirten Ahmet Minikçe, yine eski futbolcuları olan Asilkan ve Şevki ile ilgilendiklerini ve onları da kadrolarında görmek istediklerini belirtti.

 

Takıma katmak istedikleri 1 kaleci ve 1 de Kıbrıs Cumhuriyeti futbolcusu ile görüştüklerini, Rum oyuncu ile anlaşmaya yakın olduklarını söyleyen Ahmet Minikçe, kaleci transferi için de bütün şartları zorlayacaklarını dile getirdi.

 

Kulübün girişimlerinden de mutlu olduğunu ve Değirmenlik takımını layık olduğu yere getirmek için var güçleri ile çalışacaklarını belirtti.

     

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75