banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan GG Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yürekli: “Tek Hedef Çıkmak”..!
banner98

Başkentin yeşil beyazlı ekibi Gençlik Gücü, yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz gün kendi antrenman sahasında yaptığı idmanla başlarken, hedef de belirlendi.

GG, yeni sezonda iyi bir performans sergileyerek ait olduğu Süper Lig’e geri dönmek için mücadele edecek. Takımın teknik direktörü Kemal Yürekli, spor servisine yaptığı açıklamada teknik heyet olarak alışık olmadıkları bir ligde mücadele edeceklerini, zor bir sezonun geçeceğini ancak kadrolarının iyi olduğunu ve hedefleri doğrultusunda ilerleyeceklerini söyledi.

Haziran ayına kadar haftanın üç günü bir ön hazırlık çalışması yapacaklarını ifade eden Yürekli, daha sonra açık alanda salon aletleriyle birlikte takımı sezona hazırlayacaklarını belirtti.

Gençlik Gücü Teknik Direktörü Kemal Yürekli, oyuncuları sezona hazırlama adına yapacağı hazırlık maçları programını da hazırladı. Yeşil beyazlılar, sezon öncesi on üç hazırlık maçı yapacak.

Haber ve Fotoğraf: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75