banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yürekli; Kazanmaya Gideceğiz..!
banner98

Yarın akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda Çetinkaya ile karşılaşacak olan Baf Ülkü Yurdu bugün yapacağı antrenmanla maç hazırlıklarını tamamlayacak.

Maç öncesi açıklama yapan Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli “Lefkoşa’ya kesinlikle kazanmak için gideceğiz” dedi. Yürekli ilk maçların zor olduğunu belirterek kazanarak lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Kemal Yürekli sezona toplam 55 antrenman ile hazırlandıklarını belirterek hazırlık maçlarında eksiklerini görerek gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Yürekli “bu hafta Çetinkaya maçına 4 antrenmanla hazırlandık. Son antrenmanımız bugün olacak ve maça hazır hale geleceğiz” dedi.

Yürekli takımda eksiklerin olduğunu belirterek Hürcan’ın kulak ameliyatı olduğunu Fikri’nin ise geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun bir süre olmayacağını ve belkide sezonu kapadığını belirterek “yarın geceki maça genç takımdan da 3 takviye alarak 14 oyuncu ile gideceğiz” dedi.

Kadrolarının çok dar olduğunu belirten Yürekli dar olmakla birlikte tecrübesiz oyuncuların da olduğunu ancak takımına güvendiğini söyledi.

Kemal Yürekli ilk maçların hem zor hemde önemli olduğunu belirterek “ilk maçımızı kazanıp kendimize güven sağlamak istiyoruz. Çetinkaya da güçlü bir takım tecrübeli bir takım ancak biz kazanmak hedefiyle çalıştık ve moral ve motivasyonumuz o yöndedir. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75