banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Korbay Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yonpaş Dumlupınar İyi Çalışıyor..!
banner98

Süper Ligin önemli ekibi Yonpaş Dumlupınar Futbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Sedat Devecioğlu nezaretinde sürdürüyor. Yonpaş Arena’da antrenmanlarına devam eden sarı kırmızılı ekip, yoğun katılımla sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışıyor.

Hazırlık maçları başlayacak

Türkiye Bölgesel Amatör Lig’de forma giyen futbolcuların geri dönmesi ve yabancı futbolcu olarak Jonathan Weston’un kadroya dahil edilmesiyle daha da güçlenen Yonpaş Dumlupınar, hazırlık maçlarına da ağustos ayı itibarıyle başlayacak.

16-21 Ağustos kamp yapılacak

Yonpaş Dumlupınar Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, hazırlık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada 16-21 Ağustos tarihleri arasında yurtiçi kamp yapacaklarını belirterek “Şimdilik iyi gidiyoruz. Yaş ortalamamız düşüktür. Oyuncularımızın enerjisi yüksek. Bunu sezon içerisinde avantaja çevirmek istiyoruz. Biraz tecrübe sıkıntısı yaşayabiliriz. Ancak daha önce de belirttiğim gibi üç yıllık hedefimiz vardır” dedi.

Hazırlık maçları planlandı

Sekiz hazırlık maçı yapacaklarını belirten Devecioğlu, KTSYD Kupası maçını da oynacaklarını ve sezona hazır duruma geleceklerini kaydetti. Transfer konusunda da konuşan Devecioğlu bonservisli transferi pek düşünmediklerini, hedeflerinin gençlere daha fazla ağırlık vermek olduğunun altını çizdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75