banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yonpaş Dumlupınar Bireysel Devam Ediyor..!
banner98

Kısıtlamaların bir kısmının kaldırılmasının ardından bireysel olarak kendi antrenman sahasında çalışmalarına uzun bir aradan sonra yeniden başlayan sarı kırmızılılar, Teknik Direktör Sedat Devecioğlu nezaretinde ter akıtıyorlar.

Mesafeli nitelikte bir antrenman sistemiyle, özellikle güç-kuvvet çalışmalarına ağırlık verilen antrenmanlara, BAL ligi’ne giden oyuncular dışında tüm futbolcular katılıyorlar.

Teknik Direktör Sedat Devecioğlu, takımın gücünü artırma yönünde bireysel nitelikte antrenmanlara devam edeceklerini belirtirken, ara verilen sürede yaşadıkları kayıpları en erken zamanda telafi etme gayretinde olacaklarını vurguladı.

Devecioğlu oyuncuların istekli ve arzulu olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek “U20 takımından katılan oyuncuların da yer aldığı antrenmanda futbolcular oldukça hırslı bir şekilde çalışıyorlar” dedi.

Sedat Devecioğlu teknik ekip ve kulüp yönetimi ile kısa orta ve uzun vadeli olmak üzere planlama yaptıklarını belirterek “süreş sonunda hedefimiz sıfır transfer. Para vererek transfer yapmak istemiyoruz. Kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla yola devam edeceğiz” dedi.

Devecioğlu dışardan gelecek olan oyunculara kapalı olmadığını belirterek “para ödeyerek transfere sıcak bakmıyoruz. Ancak bizden giden oyuncunun yerine karşı takımdan işimize yarayan futbolcu takası önerilirse tabi ki kadromuza katacağız” dedi.

Devecioğlu Yonpaş Dumlupınar olarak antrenman sahasının yanına soyunma odalarını yaptıklarını ve bir bölüme de kum havuzu yaparak tam bir tesis planladıklarını belirterek “amacımız tam kapasiteli bir tesis. Bunu da başaracağız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75