banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yönetimimiz Yaşananları Değerlendirecektir..!
banner98

Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi. “12 Ocak 2019 tarihinde Güzelyurt Baf Ülkü Yurdu Alpay Volkan Antrenman Sahasında, Baf Ülkü Yurdu - Çetinkaya Türk Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşmadan 1-0’lık skorla sahadan galibiyetle ayrılan Baf Ülkü Yurdu U-17 takımını alınan galibiyetten ötürü tebrik ediyoruz.

Baf Ülkü Yurdu - Çetinkaya Türk Spor Kulübü arasında oynanan ilgili karşılaşmanın ardından yaşanan tasvip etmediğimiz münferit olayları üzüntüyle takip etmiş bulunmaktayız. Maç sonu yaşanan olayların önüne geçmek için büyük çaba sarf eden Baf Ülkü Yurdu Başkanı Sayın Erhan Arıkan’a Çetinkaya Türk Spor Kulübü yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz.

Öncelikle, maç sonu yaşanan olaylar nedeniyle, yönetim kurulumuzun salı günü yapılacak olan olağan toplantısında ilgili karşılaşmada yaşanan olaylarla ilgili olarak her türlü değerlendirmeyi ve özeleştiriyi yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim görevini aldığımız gün itibarı ile dün de, bugün de, yarın da, “gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için” yönetim kurulumuz olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine getiririz.

Keza, şunu da belirtmek isteriz ki; bir kaç kendini bilmez sözde Baf Ülkü Yurdu taraftarının U-17 takım oyuncularımıza yapmış oldukları sözlü ve fiziksel saldırıları, güzide Baf Ülkü Yurdu camiası ile kesinlikle bağdaştırmamakla birlikte, Güzelyurt Polis karakolunun bahçesinde bir Baf Ülkü Yurdu A takım oyuncusunun yönetim kurulu üyelerimize karşı yapmış olduğu küfürlü saldırıyı kınıyor ve Baf Ülkü Yurdu yönetim kurulu tarafından gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

Yaşanan olaylar sebebiyle büyük üzüntü duyarken, olaylarda yaralanan Mehmet Karşılı’ya da camiamız adına tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75