banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yıldızlarımız İspanya'da Çeyrek Finalde veda dedi..!
banner98





 Eren ŞİŞİK (KTSYD-Barcelona)

 

Uluslararası Akdeniz Kupası (Meditarranean International Cup) için İspanya’da bulunan KTFF U14 Milli Takımı dün oynadığı Consolation Matches (Teselli Maçları) çeyrek final maçından mağlubiyetle ayrılarak turnuvaya veda etti.



La Bisbal d’Emporda Stadı’nda oynanan karşılaşmada millilerimiz Doğu Amerika karmasından oluşan rakibi Gen Star USA karşısında sahadan 5-3’lük mağlubiyetle ayrıldı. Millilerimizin gollerini Mustafa Aydemir, Ali Bayır ve Mert Güçlücan kaydetti.

 

Maçın başında geriye düştük

Maça tutuk başlayan ve 3 günde 6 maç yapmanın yorgunluğunu fiziksel açıdan maç boyunca hisseden U14 takımımız maçın hemen başında 2-0 geriye düştü. Bu golün ardından rakibin üzerinde baskı kurmaya çalışan millilerimiz bunda başarılı olamadı ve bir gol daha kalesinde görerek 3-0 geriye düştü. 3-0’dan sonra net pozisyonlar bulan kırmızı beyazlı ekibimiz Ali Bayır’ın ortasında Mustafa Aydemir’in arka direkte yaptığı güzel kafa vuruşuyla farkı 2’ye indirdi ve skoru 3-1’e getirdi. Ancak bu golden sonra Amerikan takımı 2 gol daha bularak skoru bir anda 5-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

 

İkinci yarıda daha etkiliydik

İkinci yarıda ise oyunun büyük bölümünde pozisyonlar bulan ve gole yakın olan taraf KTFF 14 Milli Takımı’ydı. Ali Bayır’ın güzel golüyle farkı 3’e indiren milli takımımız bu golün hemen ardından önceki günün yıldızlarından Mert Güçlücan ile bir gol daha buldu ve bir anda oyuna ortak oldu. Arka arkaya gelen iki gol rakibi bir anda şoka uğratırken, rakip maçın sonuna kadar katı bir savunma anlayışıyla geriye yaslandı. Millilerimiz bu dakikalarda da pozisyon bulsa da bunları skora yansıtamadı ve karşılaşmadan 5-3’lük mağlubiyetle ayrılan taraf oldu.

 

Kınacı: “Sizin için her şey yeni başladı”

Maç sonunda her iki takım oyuncuları ve antrenörleri birlikte fotoğraf çektirirken, 80 milyon nüfusa sahip Doğu Amerika’dan oluşan karmaya karşı milli oyuncularımızın gösterdiği mücadele büyük beğeni topladı. Maç sonunda oyuncuları ile bir konuşma yapan teknik direktör Hüseyin Kınacı, bu turnuvada elenmekle bir şey kaybetmediklerini ve oyuncuları için her şeyin yeni başladığını söyledi. Turnuva boyunca önemli kazanımlar elde ettiklerini ifade eden Kınacı, oyuncularına turnuva boyunca gösterdikleri disiplin ve mücadeleden dolayı teşekkür etti.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75