banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yıldırım Masterleri’nden anlamlı turnuva..!
banner98

 



Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına yapılacak turnuvada ülkemizden Yıldırım Masterler Derneği ve KKTC Maraş Masterleri ile Türkiye’den Adıyaman Masterler Derneği ve Ege Üniversitesi Masterleri mücadele edecek.


AMAÇ KANSER HASTALARINA KATKI


2-3 Mart tarihlerinde Akova Eray Vudalı Stadı’nda yapılacak turnuva ile ilgili olarak bilgi veren Yıldırım Masterler Derneği Başkanı Hüseyin Akil, bu anlamlı turnuvayı organize etmelerindeki amacın ülkemizde her geçen gün artan kanser hastalığına dikkat çekmek ve bu turnuvadan elde edilecek gelirle kanserle mücadele eden insanlarımıza bir nebze katkı koymak olduğunu ifade etti.

Turnuvaya katılacak olan Türkiye’den iki takımın ulaşımlarını İskele Belediyesi’nin üstlendiğini belirten Hüseyin Akil, turnuvaya sponsorların katkı koyacağını ve bu sponsorlardan gelecek olan gelirinde Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne ulaştırılacağını sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75