banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yıldıray : 2 – LTL : 0..!
banner98

 





        Cambulat stadında oynanan NKL ile LTL arasındaki maçın 7.dakikasında Zübeyir Elmazoglunun ara pasında Burak Karabacak çizgiye kadar indi ortasını yaptı, Sabri Çiftcioglu kafasını vurdu, kaleci İdris güzel bir kurtarış yaptı.

Dakika 10 Efe ile Lefkoşa Türk Lisesi korner kullandı. Efe direk kaleye vurdu kaleci Alihan çıkardı.

Dakika 20 Burak Karabacak defanstan çıkarken kaptırdı, Hasan araya girdi sürükledi şutunu vurdu ancak kaleci Alihan kurtardı. Bu dakikalar da 2 tarafında istekli bir oyunu vardı. Maç orta alan mücadelesi şeklinde geçti ve böylelikle ilk yarı 0 0 bitti.

İkinci yarıda 2 takım ilk yarı gibi orta sahada dirençli oynayarak rakibini çökertmeye çalışarak pozisyon bulmak istedi fakat bu orta saha savaşında NKL galip geldi.

Dakika 56 Zübeyir Elmazoglu kullandığı korner sırasında Emre Turgut ceza alanı içinde yere düşürüldü ve maçın hakemi penaltıyı gösterdi. Topun başına Yıldıray geldi ve takımını hem panikten kurtardı hem de 1 0 öne geçirdi.


Dakika 66 Can Özbilen uzun oynadı Altay Rüzgar kaleci ile karşı karşıya kaldı topu boşta duran Yıldıray’a verdi. Yıldıray çalımını attı ve golünü attı 2-0.

Lefkoşa Türk Lisesi’nin direnci bu golden sonra yıkıldı ve Namık Kemal Lisesi 3 puanın sahibi oldu.

 

Haber ve Fotolar : Halil Esen 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75