banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Yiğidini öldür ama hakkını yeme”
banner98

Baf Ülkü Yurdu futbolcuları, spor servisimize çarpıcı açıklamalarda bulunarak haklarını istedi. Açıklamalar şöyle; "Geride bıraktığımız sezonda biz futbolcular olarak bütün ilgisizliklere ve zorluklara rağmen elimizden gelenin en iyisini yaparak bu takımı ligde tutmayı başardık.

Biz futbolcular sportif başarıda başarılı görünsek de yönetimin bizlere karşı olan ilgisizliği ve lig içinde verilen sözlerin hala daha sezon bitmesine karşın tutulmaması, telefonlarımıza çıkıp bizleri durmadan boş söylentilerle oyalamaları biz futbolcuları artık sabrın sonuna getirdi.

Peygamber efendimizin “işçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz” buyruğunu hatırlatarak biz futbolcuların maddi konular dahi açmadığımız sezonda sezonun bitmesiyle verileceği ön görülen maaşlarımız primlerimiz ve peşinatlarımızın hala daha bu zamana kadar ödenmemesi ve çoğu takımın nerdeyse yeni sezon planlamasını yaparken kulübün teknik direktör bile belirlemediği bu dönemde biz futbolcular hiçe sayılıp alın terimizin karşılığını alamadığımızı iletmek ister bundan sonraki yaşanacak süreçtede biz futbolcuların her türlü kararına saygı duyulmasını ilgili yerlere iletmek istiyoruz".

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75