banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova’yı, Karadağ’da 90+7’de Yıldırım Çarptı..! (3-3)
banner98

YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.

HAKEMLER: Kerem Eran, Ahmet Özkurtuluş, Özal çağlayan

LEFKE: M.Özeralp, Aykut, Mustafa (M.Deniz dk.66) Allen, Rahmi, Semih (Botanle dk.31) Mehmet (Kaan dk.66)Yılmaz, Yakup, Candy, Kasım

Merit Alsancak Yeşilova: H.Piro, Memduh, Mejdi, Binya, Vakkas, Makoun, Mustafa (İlyas dk.90+2) Burak, Yasin (K.Yıldırım dk. 43), Hafız Konkoni (Hamis dk.88) Bill Mehmet

GOLLER: 8.Dk Kasım, 65.Dk Mustafa 90+7.Dk Kemal Yıldırım (KK) (LEFKE), 1.Dk Hafız Konkoni, 3.Dk. Billy Mehmet, 83.Dk Mustafa, (MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA)

Kırmızı Kart: Vakkas dk. 38 (Merit Alsancak Yeşilova)

1. Dakikada gelişen atakta atakta topla ceza alanına giren Hafız Konkoni’nin vuruşunda top ağlara gidince Merit. A. Yeşilova 1-0 öne geçti.

3. dakikada fark 2’ye çıktı. Topla Lefke ceza alanının dışında buluşan Bill Osman düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Merit A. Yeşilova bu golle skoru 2-0 yaptı.

8. dakikada Lefke golü buldu. Candy’nin pasında defansın arkasında topla buluşan Kasım kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlara yollayarak takımı adına skoru 2-1 yapan golü attı.

15. dakikadaki Lefke atağında Candy rakip ceza alanında bir anda yerde kaldı. Lefke futbolcularının uzun süre penaltı itirazı yaptığı pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi.

20. dakikada Merit A. Yeşilova’dan Memduh rakip futbolcu Kasım’ı ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Kasım’ın vuruşunda kaleci H. Piro penaltıya izin vermedi.

38. dakikada faul yapan Vakkas ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

45+1’nci dakikada Kasım’ın şutunda top üst direğe vurduktan sonra kaleci H.Piro’ya çarpıp yere indi. H.Piro sakatlanma pahasına ikinci bir hareketle topu uzaklaştırmayı başardı.

65. dakikada Lefke’den Kasım’ın pasında Mustafa yerden sert ve düzgün bir vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı. 2-2

70. dakikadaki Merit A. Yeşilova atağında Hafız Konkoni’nin şutunda ters bir kafa vuruşu yapan Yakup topu kendi kalesinin hemen üzerinden kornere attı.

79. dakikada Merit A. Yeşilova kazandığı serbest vuruşu paslaşarak kullandı. Mustafa’nın şutunda defansa da çarpan top ağlara gitmek üzereyken kaleci M. Özeralp mükemmel bir refleksle topa sahip olarak rakibine gol şansı tanımadı.

83. dakikadaki Merit A. Yeşilova atağında kale önünde oluşan karambolde top üst direkten döndü. Dönen topu Mustafa ağlara yolladı. Ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırarak golü vermedi. Merit A. Yeşilova futbolcularının uzun itirazı sonrasında yan hakemle görüşen orta hakem Kerem Eran golü geçerli saydı ve Merit A. Yeşilova 3-2 öne geçti.

90+7’nci dakikada Lefke’den Kaan’ın gerilerden rakip ceza alanına gönderdiği topa ters bir kafa vuruşu yapan Kemal Yıldırım topu kendi filelerine gönderince skor da 3-3 oldu ve maç da bu skorla sona erdi.

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75