banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova ve Futbol Camiası Yasta..!
banner98

Maç dönüşü yaşanan kaza ile eşini kaybeden Umut’un da hastahanede tedavi gördüğü öğrenilirken kısa sürede yayılan haber spor camiasında büyük üzüntüye yol açtı.

Çetinkaya, Gençlik Gücü,Cihangir, Yenicami, Türk Ocağı gibi takımlarda da daha önce masörlük yapan Umut yardımseverliği ile tanınan çok çalışkan kişiliği ile futbol camiasında herkesim tarafından seviliyordu.

Bugünde takımı Yeşilova’nın maçı olmadığı için İskele temsilcisi Gençler Birliği’nin yardımına koşan genç masör maç dönüşü yaşanan kaza sonucu eşini kaybetmesi sonrası yaralı olmasına rağmen büyük şok yaşıyor.

Kazanın oluş şekli polis bültenine şu şekilde yansıdı..

Ercan - İskele Anayolu üzerinde bulunan Yeniceköy Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan İlter Taşpınar hayatını kaybetti.

Kazada ağır yaralanan Taşpınar, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgi şöyle: Bugün 16.30 sıralarında, Ercan - İskele Anayolu 4-5 km'leri arasında, Fatma Yakupoğluları (K-50), yönetimindeki GS 918 plakalı araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan İlter Taşpınar (K-27) yönetimindeki PR 959 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır.

Çarpmaya müteakip PR 959 plakalı araç yolun solundan çıkarak sol yan kısmı üzerine devrilmiştir. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile PR 959 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Umut Çavuşgil (E-35) Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırdılar.

Kazada ağır yaralanan PR 959 plakalı araç sürücüsü İlter Taşpınar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir.

Diğer yaralıların ise tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75